Wednesday, February 25, 2009

Tuhkapäev

Tundub, et oleme kõik (need kaks kallist peale minu :) plogindusest puhkamas mis tegelikult ju viitab sellele, et muul tandril topelt-tormamas.

Vabariigi aastapäev tuli jälle lauluiluga ... Eesti muld ja Eesti süda, kes neid jõuaks lahuta...

Vastlapäev tuli ikka kuklite ja hernesupi ja pikema liu laskmisega (mille peale sõber U ütles, et hiinlased pidid väga mures olema kui kuulsid pikema Liu laskmisest :)) Terve vald oli kokku aetud... meie keldrimäele. Füüsikaseadused kehtisid eranditult ka liulaskmisel, kõige paksem libises kõige kaugemale :) Isa Kalju võitis sõidu maandudes kraavis. Uisutamine oli ka programmis ja pärast soe saun.

Täna siis tuhkapäev, paastuaja algus. Selle aasta paastulubadus on nii isiklik, et ei julgegi jagada. Nii lapsik lihtsalt :) :) :)
Kütsin neli tundi kirikut ja seal me siis Tõnuga kahekesi pühitsesime paastuaja algust. Kuigi kirik oli tühi, ei ole kirik kunagi tühi. Tundsin osadust taevase kirikuga ja nende paljude palvetajatega läbi aegade, kes on neis kirikupinkides istunud ja kogu oma mured ja lootused Jumalaga jaganud.

Sain tagasi oma "Peregrina Päviku" ja rändan mõtteis jälle Hispaanias. Loen Tiina lugu ja meenutan oma... Vahest mõtlen, et kas peaks ikka kirja panema... hakkab muidu tuhmuma aga... mis seal ikka. Igalühel on nagunii oma rada ja oma lugu... Ja uued lood tulevad peale. Rändurivarvas juba kiheleb, kui kevad hakkab saabuma. Plaan on ka juba täitsa olemas nii et...

No comments: