Wednesday, August 5, 2009

sõstrad ja sõbrad



Tahes tahtmata tuleb end arvutiilma uuesti sisse "logida". Ilm kipub sügiseks. Vägisi kipub koolihirm peale tulema. Käisin juba seminari kodukal luurel, et milla mis loengud... Galaatia kirja eksegees peksab kuklasse :)


Laulupeol lausin... Pärast laulupidu kaks pikka nädalat tihedat tööd ja siis, siiiiis ..... kauaplaanitud Jakobitee Saaremaale. Ära tegime. 150 km jalgsi koos varustusega Pärnu-Jakobi kirikust Püha Jakobi kirikusse. Kindlasti anname Janega täpsema ülevaate üle- ja läbielatust Jane Jakobitee lehel. Annan kindlasti vihje kui lugu hargnema hakkab.


Nüüdsiis jälle kodus, mustsõstrad tänane teema. Keldrit kah koristasin esmaspäeval. (Oi ma olen tuublii) Suures agaruses viisin klaasikonteinerisse kõik pooleliitrised plekk-kaanetatavad purgid, sest tänapäeval kasutatakse ju keeratavaid. Hommikul tööjuuures veel kiitlesin, et tubli. Saima läks mossi, et tema paneb seeni ainult plekk-kaane alla ja purke pole kuskilt saada. No mis seal ikka. Ise viisin purgid alevi prügikasti, ise toon ära kah. Nii ma seal upitasin kell kümme hommikul kesk sagivat rahvast peapidi prügikastis ja õngitsesin oma purke... No mis teha, rasked ajad :)

1 comment:

Evia said...

Epuke, kui purke ülearu, võid ka mulle sellest teada anda. Need plekk-kaanega on ikka tõelised moosipurgid!
Aive