Friday, October 17, 2008

Igasugust

... asja on vahepeal juhtunud.
Vaatan, et olen vilets plogija. Kirjutamine on ikka nagu kirjandi kirjutamine. Lauseehitus, kirjavahemärgid, asja tuum jne. See võtab aega ja keskendumist... (nii... need olid vabandused :-)
ah, et mis teinud w?
No eks kõige mõttetum tegevus, ja kusjuures kõige töömahukam, on olnud iseenese naba ümber keerutamine. Oh, üks tüütu ja lõputu töö aga ega enne ei lõpe, kui ühe asja saab mõneks ajaks kõrvale tõsta.
Vahest ma mõtlen, et Jumalal oleks nagu minuga üks miljonimäng pooleli. Välja ta mind mängust ei viska aga enne järgmisele levelile ei saa, kui antud leveli küsimusele on õige vastus leitud. Vahest ma väsin vastuseid pakkudes ära, lõpetan, kõnnin minema... Võtan teleka lahti, digi TVs tibi naeratab "probleem..." Vaatan ETVs terve saade "Sul on selle asjaga probleem" tuleb laulusaade, mees võtab sülle kitarri ja laulab "tüdruk, sul on asi lahendamata... trall-lal-laaa"
Muidugi on selles mängus õlekõrred ka. Kui ikka pusid ja vastust ei leia ega leia, tuleb õlekõrred appi võtta. Huvitav on see, et iga järgmise küsimusega antakse ka järgmine kõrs kaasa. Siinkohal õnnistan mõttes oma kõrrekesi, sest no ei pusi ikka üksi küll!

Seekord siis mässasin nii, et kolm nädalat kadus nigut niuhti. Ainult ehmatus jäi järgi ära "kaotatud" ajast. Loodetavasti sain järgmisele tasemele :-)

Asju olen ka teinud vahepeal. Näiteks tööl käinud ja lehti riisunud ja kiriku põranda üle värvinud ja lapsega arstide vahet jooksnud ja lauluproovis ja bussijaama avamisel käinud ja täna valla viktoriinil koguduse eest väljas olnud ja koguduse veebi uudiseid üles riputanud ja... Vau, misjoni eksami loodetavasti sooritanud (tubli, pai!)

Eile tuli Marta koju. Minu ämmakene oli kümme kuud Soomes. Nüüd vist jõuluni kodumail... Esialgu eriti ei kommentaari... kuigi täna olid majapidamises juba mõned asjad jalad alla saanud ja "ära sätitud" :-)

Nüüd tuleb kaks järgmist nädalat pühendada geenitehnoloogiale eetika kursuse raames....

2 comments:

Heli Künnapas said...

oi, käisin kohe koguduse kodukal ka. Niiiii hea meel, et lõpuks keegi sellega edasi tegeleb! Tubli tüdruk! Hea oli jälle uut infot lugeda. :-)

p.s. kas SEL aastal enam ei ole mälumängus osalejate piire? Siiani oli ju 5 inimest limiit ühes võistkonnas.

Happy Eppy said...

Jah viktoriinis viis, aga iga kord koosseis võib varieeruda.
Katsun jah kodukat sättida. Tunnen, et see isiklik blogimine aitab ka natuke julgemalt tekstisse suhtuda. Positiivne tagasiside :) toetab. Sinult ka tulnud! Tänu!